Qui impulsem Scrum.cat

Som un grup de professionals dedicats, entre d'altres coses, al desenvolupament de programari i la gestió de projectes. Si ens vols ajudar, contacta amb nosaltres!

 

Àlex Ballarin. Soci de Cynertia Consulting.

Va estudiar enginyeria informàtica a la FIB-UPC, i des del 2000 ha treballat a LotusIBM Rational i a Cynertia, on ha fent projectes de desenvolupament i de consultoria en enginyeria del programari i gestió de projectes, amb atracció creixent per Scrum i les metodologies àgils. Està certificat PSM i és PMP candidat. Ës co-autor del blog THP Scrum Lab.

 

Javi Moreno. Consultor, formador, patinador i fotògraf.

És un "natural born developer", de fet va començar programant jocs en Pascal als 16 anys. Després de coincidir amb l'Àlex a la FIB, ha estat fent projectes de desenvolupament per bancs, assegurances o projectes d'investigació universitària i té 15 anys d'experiència com formador de desenvolupadors sobre matèries com Scrum, Java, .NET, GIS, HTML5 i continua desenvolupant Apps amb HTML5, iOS i Android.

 

Marta Padilla. Cap de projectes, SCRUM Master i Agile Coach a FastZink.

La Marta és Enginyera Informàtica i ha treballat com consultora i cap de projectes als EE.UU., Anglaterra i Barcelona. Està certificada com PMP i CSM, i és Màster en mercats i instruments financers. Des de 2005 és sòcia fundadora de FastZink i és co-autora del blog THP Scrum Lab.